tiistai 20. elokuuta 2013

Nettiselaimessa toimivia kuvanmuokkausmahdollisuuksia

Jollakulla teistä voi olla tilanne, että lataa kuviaan blogiinsa koneella, jossa ei ole kuvankäsittelyohjelmaa, eikä siihen sellaista voi ladata. Esimerkiksi täältä löytyy linkkilista useampaankin nettiselaimessa toimivaan kuvanmuokkaussivustoon, joissa onnistuvat ainakin perusvärisäädöt ja kuvien rajaamiset.

Vinkatkaa ihmeessä tähän alle kommenttina lisää muokkaamismahdollisuuksia ja -ohjelmia, joihin olette itse tutustuneet!

3 kommenttia:

  1. Ilmaisia trial kokeiluja saa monista ohjelmista 30 päiväksi. Se aika riittäisi hyvin koko kurssiksi. Photoshop elementsillä voi, vaikka aloittaa. Ilmaiseksi löytyy sellainen ohjelma kuin gimp, mutta sen käyttö vasta-alkajalle voi olla haastavaa.

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Olet oikeassa, mutta käsitin, että ongelma oli juuri siinä, ettei koneelle voinut ladata mitään ohjelmaa (edes trialversiota). Siispä tällaisessa tapauksessa pitänee tyytyä selaimessa toimiviin apukeinoihin. Suosittelen lämpimästi Photoshopin hankkimista, jos se vain on mahdollista.

    VastaaPoista
  3. Ja siis Photoshop Elements riittää oikein mainiosti vaikka mihin. Kun kerran opettelee "Photarin" logiikan, pärjää vaikka ammattilaistason kuvankäsittelyssä, sillä Photoshop on edelleen "normiohjelma" ammattilaisilla. Gimpissä on paljon samaa ja se on hyvä vaihtoehto (ilmainen avoimen lähdekoodin ohjelma), mutta siinä on omat buginsa ja kökköytensä.

    VastaaPoista