torstai 10. lokakuuta 2013

Mur mur mur!


Susanna Majuri: 
Raven 
(2009)


Hei valokuvaajakansa (ja videokansa myös),

kaikki teistä eivät vielä ole kirjoittaneet
a) palautetta kurssikaverille kurssikaverin blogiin 
(apukysymyksiä tarjolla muutama postaus aiemmin tässä blogissa)
b) oman kuvaamisen ja tekemisen arviointia omiin blogeihinne (edes muutama rivi, hei!)
c) kurssipalautetta minulle Olarilight-blogiin (edes muutama kommentti, kamoon!).

Jos näitä puutoksia on, laitan niille henkilöille kurssista P:n, kunnes palautteet on kirjoitettu. Kurssiarvosana putkahtaa Wilmaan vasta sen jälkeen, kjäh häh hää!

Terkuin Sadisti-Ropponen

4 kommenttia:

  1. Hei!
    Onks maailman loppu, kun luulin, että oma arviointi ja kurssipalaute pitää kirjoittaa kummatkin viimeiseen blogitekstiin? Eli siis, jos sopii niin löydät itsearvioinnin ja kurssipalautteen kummatkin sieltä, muuten voin laittaa sen tähän blogiin...:)

    Pinja

    VastaaPoista
  2. oho multa meni kokonaan ohi että tollaset piti tehdä! hups

    VastaaPoista
  3. Kurssilla tunnit olivat täynnä asiaa, ja oli hyvä käydä kameran säädöksiä alusta alkaen läpi, miten ne vaikuttavat kuvaukseen. Näyttelykäynti oli kiva lisä tuntiohjelmaan.Tunneilla olisi voinut kuvata enemmän ja samalla testata, osaako käyttää kameransa säädöksiä, ja tarvittaessa kysyä, ettei pitäisi odottaa kotiin asti, että pääsee testaamaan ymmärsikö kaikkien säädösten merkityksen. Muuten kurssi oli mukava ja rento, mutta kuitenkin hyödyllinen :)

    VastaaPoista
  4. Noniin, vihdoin minäkin, heh :P
    Kurssi oli mukavan rento ja perusasiat tuli hyvin kerrattua. Museokäynti oli mielenkiintoinen ja pidin kuvaustehtävistä. Loppua kohden kuitenkin tehtävät alkoivat mennä mielestäni enemmän kuvamuokkauksen puolelle, joka sekin toki on tärkeä taito, mutta vei minulta vähän motivaatiota, varsinkin kun kunnon muokkausohjelmaa ei ollut käytössä. Kiitos todella paljon kurssista! Kirjoitan nyt samalla itsearvioinnin omaan blogiin, joten toivottavasti loman jälkeen P häviää todistuksesta? :)

    VastaaPoista